Joan Antón, nou president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre

Relleva Berta Cabré al capdavant de l'associació que engloba 56 càmpings de la demarcació de Tarragona

El nou president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Joan Antón. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Càmpings Tarragona-Unique Camping Destination-, que engloba 56 càmpings, té nou president. Joan Antón ha agafat el relleu de
Berta Cabré, que ha estat durant 8 anys liderant l'associació que defensa els interessos del sector.

Pel que fa als integrants de la Junta de l'Associació de Càmpings, el nou president, escollit en l'Assemblea del passat 9 de novembre, ha expressat que comptarà gairebé amb el mateix equip humà que hi ha hagut fins ara reforçant el paper de les comissions delegades. L'assemblea que va escollir el nou president va comptar amb la presència del Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, els quals van destacar "la gran tasca duta a terme per l'Associació durant els últims anys, ajudant a la valorització i dignificació del sector càmping".

Joan Antón, nascut a Tarragona, és llicenciat en Dret per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i ha realitzat postgraus en Dret Internacional i Gestió Turística a ESADE. Se'n destaca la seva experiència acadèmica i professional a França, Anglaterra i Holanda. Actualment, ocupa el càrrec de director del Càmping & Resort Sangulí Salou.

Pel que fa a la nova etapa al capdavant de l'entitat, Antón ha destacat que "l'Associació de Càmpingsarriba en un bon moment a aquest relleu de presidència" i ha afegit la voluntat "de consolidar la feina feta en la comercialització del producte, els serveis als associats en qüestions legals, de compres i enfortir les relacions amb els centres de coneixement com la URV, l'Escola d'Hostaleria de Cambrils i l'Observatori de la Costa Daurada". El nou president ha destacat que els actuals reptes del món del càmping són "la fidelització del públic campista i la constant modernització de les instal·lacions del sector, amb inversions permanents, per tal de poder oferir un producte atractiu de qualitat i de màxim confort".

Per la seva part, la presidenta sortint, la cambrilenca Berta Cabré, va mostrar "el seu agraïment per l'oportunitat de liderar el sector durant aquests 8 anys, així com la tasca de la Junta i de tots els col·laboradors".

Nova junta de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre

  • Joan Antón (president).
  • Berta Cabré (vicepresidenta i coportaveu).
  • Marc Francesch (secretari).
  • Miquel Roca (tresorer).
  • Xavier Blasi (Comissió de Promoció).
  • Pere Perera (Comissió de Promoció).
  • Antonio Giménez (Comissió de Promoció).
  • Josep Sans (Oportunitats i Serveis).
  • Manel Basquens (Oportunitats i Serveis, Coportaveu).
  • Àngels Ferré (Àrea Legal i Formació).

Notícies relacionades