Les ajudes de l'Ajuntament de Reus arriben a 140 empreses amb seu a Redessa

El suport del consistori forma part de les accions programades en el marc del Pla de Reactivació Econòmica impulsat fa unes setmanes

Una imatge de l'exterior de l'edifici de Redessa. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El paquet d'actuacions contempla diferents mesures de flexibilització i bonificació dels lloguers per a les empreses que hagin hagut de suspendre la seva activitat o bé, que acreditin una reducció d'ingressos superior al 75%.

Un total de 140 empreses situades a les instal·lacions de Redessa es beneficiaran dels ajuts aprovats per l’Ajuntament de Reus en el Pla de Reactivació Econòmica. Es tracta d’un suport essencial en uns moments de grans dificultats econòmiques.

Així, les mesures previstes són:

  1. Prorrogar les bonificacions de les quotes de lloguer a emprenedors fins a 31 de desembre de 2020. Es beneficiaran 39 empreses o emprenedors que en aquests mesos havien de passar de tram en la seva bonificació.
  2. Condonació de l'import equivalent al lloguer de 15 dies del mes d'abril a les empreses de serveis no essencials. Es beneficiaran 91 empreses.
  3. Condonació del 90% de les quotes de lloguer fins l'agost de 2020 per als restaurants dels centres d'empreses de REDESSA, REDESSA 3 i edifici Tecnoparc.
  4. Ajornament de les quotes de lloguer mentre duri l'estat d'alarma, amb un màxim de 4 mesos, i cobrament del mateix fraccionat durant 24 mesos sense interessos, en aplicació del RD 15/2020, de 21 d'abril. Se'n beneficiaran 9 empreses.

Notícies relacionades