Freshly Cosmetics obre la seva primera botiga a Madrid

És la segona tenda física de la companyia després d'obrir-ne una a Barcelona l'octubre del 2019 i la qual ja ha facturat més de 300.000 euros

Els tres fundadors de l'empresa. FOTO: Xavi Jurio.
Redacció / Reus

L’any 2019 Freshly Cosmetics va registrar una facturació de 12,6 milions d’euros i preveu arribar als 25 milions aquest any.

L’empresa reusenca Freshly Cosmetics dona el salt a la capitat de l’estat. La companyia creada ara fa quatre anys per tres joves universitaris de la URV obrirà la seva primera botiga a Madrid —Fuencarral, 46—, un fet que suposarà que Freshly tingui dues tendes físiques perquè el mes d’octubre del 2019 va inaugurar una a la ciutat de Barcelona que en aquests pocs mesos (i tenint en compte el tancament pel confinament) ha facturat 327.000 euros.

La botiga de Madrid tindrà un espai de 130 metres quadrats al centre de la capital espanyola. “Estem molt contents per aquesta pròxima obertura perquè molts clients ens ho demanaven. Estem entusiasmats perquè hem aconseguit ubicar la botiga en un carrer molt cèntric i estem convençuts de l’èxit d’acollida que tindrem”, diu Elena Herrera, Brand Manager de Freshly Cosmetics.

Freshly s’ha caracteritzat tradicionalment, però, pel comerç en línia dels seus productes de cosmètica natural. Així, des de la seva creació ha venut més d’1 milió de productes i va tancar l’any 2019 amb una facturació de 12,6 milions d’euros, tot i que preveu arribar als 25 milions d’euros enguany.

Notícies relacionades