El Port es prepara per a la "nova normalitat" en la tornada dels creuers

El president Josep Maria Cruset ha participat en un webinar amb Cruise Knowledge Club on s'ha destacat el paper de la seguretat dels passatgers i les tripulacions i l'oferta de nous itineraris menys massificats

Els creuers són una de les apostes del Port de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El treball en equip i la digitalització han estat altres necessitats que s’han posat sobre la taula.

El president del Port de Tarragona Josep Maria Cruset ha participat aquest matí a un webinar organitzat juntament amb Cruise Knowledge Club on s’ha analitzat el moment actual del sector de creuers i la seva tornada a l’activitat. Durant la reunió s’ha destacat el paper de la seguretat dels passatgers perquè aquests decideixin tornar a viatjar amb un creuer. Per això s’han establert protocols des de les navilieres però també des dels diferents ports per garantir la seguretat dels viatgers, així com les de les tripulacions.

Malgrat la situació d’aturada del sector, els participants a la webinar han assegurat que ja s’estan fent reserves. També s’ha destacat que Tarragona pot sortir beneficiada després d’aquesta crisi perquè, a banda de la millora d’infraestructures amb l’ampliació del moll de Balears, es pronostica que els viatgers voldran destinacions més especialitzades, menys massificades i que siguin sostenibles econòmicament.

En la reunió també s’ha remarcat la necessitat de col·laboració entre tots els actors implicats en aquest sector i la importància de la digitalització per a realitzar un bon treball en equip.

Notícies relacionades