Jacint Pallejà, nou president d'El Tomb de Reus

Torna a un càrrec que va ocupar fins l'any 2014 i substitueix a la fins ara presidenta Gemma Molner

Pallejà i Molner. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els reptes de Pallejà com a president són afrontar l'època "post Covid-19", la creació de la futura Àrea de Promoció Econòmica Urbana (BID-APEU) i la gestió del Marketplace d'El Tomb de Reus online.

El Tomb de Reus té nou president. Es tracta de Jacint Pallejà, antic màxim dirigent de l’entitat fins l’any 2014 i que substitueix la presindenta fins ara, Gemma Molner. Pallejà torna “perquè la complexitat de la situació actual obliga als altres possibles candidats al càrrec a estar més que mai al timó del negoci”.

Els reptes de Pallejà com a president són afrontar l’època “post Covid-19”, la creació de la futura Àrea de Promoció Econòmica Urbana (BID-APEU) i la gestió del Marketplace d’El Tomb de Reus online.

Jacint Pallejà ha col·laborat els últims temps en l'àrea digital de l'entitat (web i xarxes socials) i s'ha involucrat en el projecte de les BID-APEU, que està tramitant la Generalitat. Aquesta llei permetrà canviar de manera significativa tant l'entitat com el centre comercial de la ciutat de Reus.

Notícies relacionades