PortAventura World obrirà el 8 de juliol amb només un 30% del aforament total

Els visitants hauran de dur mascareta i se'ls prendrà la temperatura a l'entrada dels parcs i els hotels

Una imatge del llac de PortAventura. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou - Vila-seca

El parc aquàtic Caribe Aquatic Park no obrirà i sí que ho farà Ferrari Land (amb horari restringit) i tres dels hotels del “resort”.

Port Aventura tornarà a obrir al públic el pròxim 8 de juliol. El parc temàtic, pol d’atracció de visitants per a molts municipis de la Costa Daurada, estrenarà la temporada d’estiu amb una sèrie de mesures per a garantir la seguretat dels visitants en relació amb el coronavirus. Així, el parc ha anunciat que només s’omplirà el 30% de la capacitat màxima de les instal·lacions. Els visitants hauran de dur mascareta per tot el recinte i a l’entrada es prendrà la temperatura a tothom. A totes les atraccions, punts d’accés i altres hi haurà dispensadors d’hidrogel o aigua i sabó.

L’horari d’obertura al públic de PortAventura Park serà de 10 h a les 22 h i, pel que fa a Ferrari Land, des de les 11 del matí i fins a les quatre de la tarda. També obriran els hotel PortAventura, Gold River, Mansión de Lucy i Colorado Creek. El parc aquàtic Caribe Aquatic Park no obrirà.

Notícies relacionades