L'hotel BEST Marítim obrirà les seves portes el 19 de juny

És el segon establiment de la Costa Daurada que es posa en marxa després del BEST Terramarina de La Pineda

Una imatge de la piscina del BEST Marítim. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

Els responsables del BEST Marítim asseguren que s’han pres totes les mesures de seguretat i prevenció contra el coronavirus.

Amb l’arriba del final de l’estat d’alarma el turisme va despertant. L’hotel BEST Marítim situat a Vilafortuny (Cambrils) obrirà les seves portes el 19 de juny i es convertirà, d’aquesta manera, en el segon de tota la Costa Daurada a fer-ho. El primer va ser el BEST Terramarina a La Pineda (Vila-seca).

Segons els responsables de l’hotel, el BEST Marítim obrirà totes les seves instal·lacions, com el bar chill out de la piscina, l'sky bar, la piscina per a adults, la de nens i el solàrium, així com també l'spa, per exemple.

A més, la companyia BEST Hotels ha ideat un protocol d'actuació propi amb mesures afegides de seguretat i salut que inclou, per exemple, un curs de formació impartit per la pròpia cadena BEST Hotels a tots el seu equip humà per assegurar que el funcionament de l'hotel sigui el correcte i, tant els treballadors, com els hostes, respectin les noves directrius de seguretat.

“El nostre objectiu és anar a poc a poc obrint més establiments. Com a mínim volem obrir un establiment en cada una de les destinacions turístiques on tenim presència”, diu Joan Alcubilla, director general i comercial de BEST Hotels.
 


 

Notícies relacionades