La Cambra de Reus exigeix celeritat en la reactivació de l'estació de Bellissens

L'ens valora positivament l'anunci del consistori reusenc on anunciava que l'Estat posava a l'agenda l'esmentada estació

La Cambra demana que es posi fil a l'agulla amb l'estació. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Cambra també vol recuperar l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona.

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha exigit a les administracions "terminis clars i ràpids" per començar a concretar el projecte de l’estació de Bellissens. Just assegura que “és urgent que es posi fil a l'agulla" en la reactivació d’una estació que considera una “necessitat de fa molts anys”. La contundència del president de la Cambra es produeix després que l’Ajuntament reusenc anunciés que l’Estat li havia assegurat que la construcció de l’estació es trobava a l’agenda del govern central.

A més, la Cambra s’ha mostrat partidària de reactivar l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona perquè lideri el replantejament del model ferroviari a les comarques amb l'objectiu “d'esmenar els dèficits històrics provocats pels baixos nivells inversors acumulats en els últims anys i per diverses decisions estratègiques que no han tingut en compte les necessitats del territori”.

Les ATM són organismes creats per una llei del Parlament de l'any 2003 en els que s'han d'integrar representants tant de les institucions públiques com de les privades.

Notícies relacionades