Els càmpings de la ciutat de Tarragona, optimistes de cara els mesos d'agost i setembre

Mostren la seva confiança en què els establiments registraran ocupacions similars a les d'altres anys

Una imatge d'una família al càmping Trillas. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

L'agrupació Càmpings Tarragona Ciutat ha apuntat que el juliol serà més fluix però que l'obertura del trànsit per carretera ha generat un increment de reserves en els últims dies.

L'agrupació Càmpings Tarragona Ciutat confia que aquest agost i setembre tindran "ocupacions similars" a les d'anys anteriors. L'entitat, que engloba els set establiments que hi ha a la ciutat- ha apuntat que el juliol serà més fluix però que l'obertura del trànsit per carretera ha generat un increment de reserves en els últims dies. Des del col·lectiu han assegurat que els càmpings han reforçat les plantilles per aplicar els nous protocols higiènics i sanitaris i han lamentat la confusió que els generen "els contents canvis normatius". Amb tot, tenen l'esperança que la recerca d'espais sense aglomeracions i en contacte amb la natura per part dels clients, els beneficiï.

El president de l'agrupació Càmpings Tarragona Ciutat, Agustí Peyra, ha indicat: "El client de proximitat s'està interessant molt pels nostres establiments, si bé la caiguda del visitant estranger és evident i es deixa notar". "Al juliol no es podran assolir ocupacions similars a les d'altres anys, però tenim l'esperança que, si continua la positiva evolució de la pandèmia, ens hi podrem apropar a l'agost i al setembre", ha concretat.

Pel què fa a les mesures sanitàries, els establiments han centrat l'atenció en les zones comunes, les atraccions aquàtiques i les terrasses.

Notícies relacionades