Emprar metanol de forma sostenible, premi Messer als estudiants d'enginyeria química

Es tracta de la vuitena edició del guardó hi han participat 57 alumnes dividits en un total de set equips

Els guanyadors del premi Messer. FOTO: CEDIDA.
D.Revenga/R.Villarreal / Tarragona

En aquesta edició calia fer un projecte per desenvolupar solucions innovadores per implementar l'economia del metanol de manera sostenible.

L’empresa Messer Ibérica va guardonar amb el seu Premi Messer els estudiants del grau d’Enginyeria Química de la URV Patricia Altozano Meijer, Sergio Aragón Sánchez, Carles Borreguero del Arco, Marta González Roncero, Javier González Solis, Laia Pagès Rovira, Víctor Puchal Bosch, Roger Roca Falguera i Eduard de las Heras García. Aquest equip guanyador va presentar una proposta basada en la producció descentralitzada de metanol, amb la qual cada comunitat de veïns és productora d'aquest compost-base de la indústria química del futur.

Al premi es van presentar 57 estudiants dividits en set equips. En aquesta edició calia fer un projecte per desenvolupar solucions innovadores per implementar l'economia del metanol de manera sostenible.

L'acte de lliurament del 8è Premi Messer als estudiants de l'ETSEQ es va fer dimarts a la tarda i va ser presidit per Maria Bonet, vicerectora d'Estudiants i Ocupabilitat de la URV; Montse Ferrando, directora de l'ETSEQ; Rubén Folgado, president de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT)i director tècnic de Messer Ibérica, i Yanis Katakis, responsable de 2n curs del grau d'Enginyeria Química.

Notícies relacionades