PortAventura inverteix quatre milions d'euros en mesures de seguretat per la Covid-19 per a la seva reobertura

El parc obrirà al públic el pròxim 8 de juliol però només amb el 30% de l'aforament

Una imatge de l'interior del parc. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vila-seca

Totes les atraccions estaran obertes, però no els espectacles, que no es posaran en marxa fins al setembre. Tampoc s'obrirà aquest any el Caribe Aquatic Park.

PortAventura s’ha preparat de debò per tal de reobrir al públic. El parc ha invertit quatre milions d’euros en mesures de seguretat davant la Covid-19 perquè el 8 de juliol (data de la reobertura) els visitants tinguin les màximes garanties de seguretat. A l'entrada hi haurà un control de temperatura i l'ús de la mascareta serà obligatori a tot el parc, també a les atraccions. a companyia ha instal·lat una gran carpa amb càmeres tèrmiques per on hi haurà de passar tothom. Un operari veurà les imatges a través d'un monitor, i si algú té una temperatura per sobre de 37,5 graus, se li recomanarà anar a un centre mèdic proper perquè es faci la prova de la covid-19. Si presenta un certificat mèdic conforme ha donat negatiu, aleshores se'l deixarà entrar. La mesura també afectarà els clients dels hotels del ressort. Els responsables del parc han assegurat que es garantirà el dret a la intimitat i que no es demanarà cap dada personal.

Encara abans d'entrar es repartirà un fulletó en diferents idiomes per informar de les mesures de seguretat. A les cues per comprar entrades s'haurà de respectar el metre i mig de distància. De fet, des del parc recomanen comprar els tiquets per Internet per estalviar-se cues i facilitar la mobilitat. Ja a dins, uns panells indiquen que cal caminar per la dreta i l'ús de la mascareta és obligatori durant tota la visita, a excepció dels restaurants. L’aforament serà del 30%.

Totes les atraccions estaran obertes, però no els espectacles, que no es posaran en marxa fins al setembre. Tampoc s'obrirà aquest any el Caribe Aquatic Park. Pel que fa als hotels, se'n posaran en marxa quatre dels sis que té el complex. En concret seran el Colorado Creek, PortAventura, Mansion de Lucy i Gold River. Ho faran amb un aforament d'entre el 60% i el 80% i els dirigents confien en poder-los omplir.

Notícies relacionades