REDESSA crea l’Escola d’Emprenedoria per oferir formació específica gratuïta als emprenedors

La primera de les línies desenvolupades és l'Itinerari per a la creació de la teva empresa i començarà al setembre

Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Reus.
Redacció / Reus

REDESSA (Reus Desenvolupament Econòmica) crea l'Escola d'Emprenedoria a través de la qual s'oferirà formació específica per a emprenedors. Sota el paraigua de l'Escola d'Emprenedoria es desenvoluparan càpsules de caràcter genèric dedicades als emprenedors i també sessions informatives centrades en diferents sectors econòmics de la ciutat.

La primera de les línies de treball de l'Escola és l'Itinerari d'acompanyament per a la creació de la teva empresa» a través del qual s'han reestructurat i ampliat les càpsules formatives que es fan al llarg de l'any i que són imprescindibles per a crear una empresa. Així el recorregut contemplarà els següents àmbits: la idea de negoci, el pla d'empresa, les formes jurídiques i els tràmits per a la creació de l'empresa, la fiscalitat, els impostos i les taxes, les formes de finançament disponible, el màrqueting (mercat, clients i estrategia) i la ubicació empresarial.

Tot i que no és imprescindible assistir a totes les sessions de l'itinerari, els emprenedors que el completin rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda a l'Escola d'Emprenedoria. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat "la voluntat de millorar el servei que s'ofereix des de REDESSA i d'oferir un estímul per als emprenedors que busquen millorar la seva preparació i poder presentar majors garanties a l'hora de cercar finançament".

Per realitzar aquest itinerari REDESSA compta amb la col·laboració d'empreses i institucions de referència com ara la URV (a través del Màster en Direcció i Gestió d'Empreses), JURISA, PIMEC, AFCA, ESIC Business and Marketing School i l'Agència de Promoció de Ciutat. L'itinerari es contempla com un complement als assessoraments personalitzats als quals l'any passat van participar uns 360 emprenedors. L’itinerari, amb assistència gratuïta, es farà semestralment i està obert a tots els emprenedors del territori.

Notícies relacionades