L'Ajuntament de Tortosa concedeix subvencions de 400 euros a 900 negocis del municipi

Les ajudes sumen uns 350.000 euros i s'han posat en marxa per ajudar els establiments en la crisi de la Covid-19

Façana de l'Ajuntament de Tortosa. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tortosa

És una línia de subvenció per a tot l'àmbit comercial, educatiu, d'hostaleria, d'educació i turisme i per altres activitats suspeses i negocis tancats durant l'estat d'alarma.

L’Ajuntament de Tortosa ha decidit posar en marxa un pla d’ajudes als negocis de la ciutat per un import total de 350.000 euros. Així, uns 900 establiments de la ciutat podran rebre subvencions de fins a 400 euros que es podran destinar a l lloguer o hipoteca, els subministraments i taxes, préstecs, despeses de digitalització, protecció i màrqueting i publicitat, entre d'altres.

Volem oferir aquest ajut per a un sector molt tocat per la situació econòmica perquè es van veure abocats a tancar, i més enllà de l'exempció o l'ajornament de taxes i impostos, volíem que puguin tindre aquests ajuts directes", ha destacat l'alcaldessa Meritxell Roigé. "L'objectiu és que des de l'Ajuntament ajudem al sector que tan ha patit i més enllà de les nostres competències, que són les que són, i tenint en compte els impostos que gestionem, hem pogut dur a terme aquestes exempcions i ara també aquests ajuts directes", ha explicat.

Notícies relacionades