BASF fa balanç del 2019 centrant-se en la sostenibilitat i les noves tecnologies

L'any passat va suposar el cinquantè aniversari de la planta de Tarragona en uns dotze mesos on la companyia va vendre un 3% menys

BASF ha apostat per la sostenibilitat. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'empresa alemanya va ser capaç de reduir significativament les emissions de gasos contaminants, concretament en un 59%, tal com consta en la seva memòria del 2019.

En l’any del cinquantè aniversari de la planta de Tarragona, BASF fa balanç remarcant la sostenibilitat i les noves tecnologies per davant d’una davallada de vendes del 3% a la península Ibèrica. L’empresa alemanya va ser capaç de reduir significativament les emissions de gasos contaminants, concretament en un 59%, tal com consta en la seva memòria del 2019. Tot i que el consum d’aigua va augmentar (0,3 tones mètriques més que el 2018), el de l’electricitat va descendir (més de 2.000 MWh), així com el volum dels residus generats (30.962 tones per 35.936 tones el 2018).

L’empresa treu pit del baix índex d’accidents laborals, amb només un 0,62%. BASF ha iniciat enguany una nova companyia, Digital Solutions, amb seu a Madrid i amb la voluntat que sigui l’eina que transformi digitalment l’empresa.

Notícies relacionades