El Port mou més de 200.000 tones de productes agroalimentaris en una setmana

Provenen, en la seva majoria d'Ucraïna, Romania, Argentina, Brasil i Estats Units i es distribueixen a tota Catalunya i Aragó

Moment de l'emmagatzematge d'aquests productes agroalimentaris. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els productes agroalimentaris suposen un pes important en el tràfic de mercaderies del Port, que l'any passat va registrar més de sis milions de tones.

El Port de Tarragona ha mogut més de 200.000 tones de productes agroalimentaris en una setmana, una xifra considerable. Així, els molls d’Arago i Castella han rebut 214.474 tones d’aquests productes procedents de països com Ucraïna, Romania, Argentina, Brasil i Estats Units i que es distribuiran per tota Catalunya i l’Aragó.

Els productes agroalimentaris suposen un pes important en el tràfic de mercaderies del Port, que l’any passat va registrar més de sis milions de tones.

En aquesta mena de productes, el Port ha implementat un nou sistema de distribució, el SEA (Sistema d’Entregues d’Agroalimentaris). Es tracta un servei digital i gratuït que afavoreix als diferents actors del procés de càrrega i descàrrega de mercaderia agroalimentària. Els compradors podran saber la disponibilitat de la mercaderia sol·licitada i, també, el dia i hora de recollida per part del transportista.
 

Notícies relacionades