Més punts de càrrega per a productes agroalimentaris al Port de Tarragona

L'operativa es fa en ferrocarril des de qualsevol lloc dels molls de Castella i Aragó

Càrrega d'un dels trens des dels camions. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Aquest servei ferroviari implica un enfortiment de l'oferta en la logística dels productes agroalimentaris, consolidant destinacions de gran importància pel Port de Tarragona com son Osca i Saragossa.

El Port de Tarragona ha ampliat la seva operativa en la càrrega de productes agroalimentaris. El primer tren carregat íntegrament de farina de soja en el nou punt de càrrega del moll d'Aragó ha sortit del Port de Tarragona, avui, amb destinació final Osca. Aquest enviament consta de 17 vagons de 1.000 tones cada un. Es tracta també de la primera operativa ferroviària de productes agroalimentaris que realitza
l'operadora Bergé.

Amb aquesta càrrega s'obre la possibilitat que en qualsevol punt dels molls destinats als productes agroalimentaris, com son Castella i Aragó, es pugui dur a terme tota mena d'operatives, mitjançant emmagatzematge en sitges o transport per carretera o ferrocarril.

Aquest servei ferroviari implica un enfortiment de l'oferta en la logística dels productes agroalimentaris, consolidant destinacions de gran importància pel Port de Tarragona com son Osca i Saragossa. Aquesta mercaderia, que s'utilitza principalment per l'alimentació animal ha estat en constant evolució en els últims anys. La farina de soja s'importa principalment des del continent americà i des del Port de Tarragona, s'envia de manera freqüent a Osca, Saragossa i tota la vall de l'Ebre.
 

Notícies relacionades