El programa de transmissió d'empreses Reempresa es presenta a Reus

Serà aquest dimecres a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili

El Centre de Reempresa de Catalunya compta amb més de 70 oficines d'atenció repartides pels diferents punts del país. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili de Reus acull aquest dimecres, 29 de novembre, el “Cafè de la Reempresa”, una sessió informativa sobre Reempresa, el programa de compravenda de petites i mitjanes empreses de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu afavorir la continuïtat i el creixement de negocis en ple funcionament, els quals necessiten un relleu en la propietat i direcció.

D'aquesta manera, Reempresa treballa per salvaguardar llocs de treball i evitar el tancament d'empreses econòmicament viables, alhora que ofereix assessorament als empresaris que volen cedir la seva empresa i a les persones reemprenedores disposades a donar-hi continuïtat.

En aquest sentit, el “Cafè de la Reempresa”, organitzat pel Centre de Reempresa de Catalunya amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, REDESSA, i la Càtedra d'Economia i Empresa de la URV, es dirigeix a totes aquelles persones interessades a cedir la seva empresa i també a potencials reemprenedors. La sessió, que es realitzarà dimecres 29 de novembre de 15 a 17 h, servirà per donar a conèixer el projecte i explicar com preparar-se per a poder realitzar la cessió d'un negoci amb èxit. A l'acte hi intervindran el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer.

Les empreses que entren al programa de Reempresa han de complir dos requisits: estar en funcionament i ser viables econòmicament

A més, es comptarà amb representants de l'empresa Prolim Higiene Industrial de Reus, que presentarà el seu cas d'èxit. Les empreses que entren al programa de Reempresa han de complir dos requisits: estar en funcionament i ser viables econòmicament. Normalment el procés des que es comença la cessió d'una empresa fins que aquesta està en ple funcionament té una durada de 6 mesos.

Des de la seva posada en marxa l'any 2011 i fins a dia d'avui, Reempresa s'ha consolidat com el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, esdevenint una solució per centenars d'empresaris sense relleu i una alternativa a la creació d'empreses per a tants emprenedors. Actualment, el Centre de Reempresa de Catalunya compta amb més de 70 oficines d'atenció repartides pels diferents punts del país, el conformen més de 150 tècnics que assessoren els diferents usuaris que busquen cedir un negoci o bé reemprendre'n un que ja està en funcionament, i rep el suport de més de 100 entitats empresarials, comercials i econòmiques que col·laboren als territoris.

Notícies relacionades