Joan Canadell visita la Cambra de Reus per analitzar el futur del sistema cameral català

La presència del president del Consell de Cambres de Catalunya i del seu vicepresident s'emmarca en la ronda de visites que aquests dirigents fan per tot el territori català

Una imatge de la visita de Canadell i Fàbrega a la Cambra de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La trobada ha servit també per reiterar que ara la prioritat és continuar assessorant les empreses per ajudar-es a adaptar-se a l'entorn creat per al Covid-19.

La Cambra de Comerç de Reus ha rebut avui la visita del president del del Consell de Cambres de Catalunya, Joan Canadell, i del seu vicepresident, Jaume Fàbrega, en la ronda de trobades d’aquests dos dirigents a totes les cambres del país per analitzar el present i el futur del sistema cameral català. "El que busquem és reforçar el rol del Consell perquè tingui més força com a veu de les Cambres de Comerç, sense que cap d'elles perdi la seva identitat", ha dit Canadell.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Reus, Jordi Just, ha reivindicat més pes específic de les Cambres de Comerç en la gestió d'infraestructures com els aeroports o l'FP Dual, tal com passa a altres països europeus. Just també ha fet referència a la captació de projectes europeus, “un repte on si actuem de manera coordinada tenim més possibilitats de tenir èxit i, per tant, aportar valor a les nostres empreses".

Les paraules de Just han estat en consonància amb les del vicepresident de les Cambres de Catalunya, Jaume Fàbrega, que ha destacat el potencial internacional dels ens camerals: “Les Cambres tenen un gran potencial per fomentar la internacionalització, gràcies a les 13.000 Cambres de Comerç que hi ha a tot el món i que són possibles 'partners' perquè les empreses catalanes hi facin arribar els seus productes o serveis".

Notícies relacionades