La I Trobada Empresarial d’Altafulla reuneix una vintena de comerciants i empresaris del municipi per debatre el sector

La iniciativa neix amb la voluntat de donar a conèixer el gran ventall de serveis que existeix a la vila per afavorir el comerç local

El teixit empresarial d'Altafulla es va trobar ahir al Casal la Violeta per analitzar el sector. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Altafulla

Èxit de participació a la I Trobada Empresarial d'Altafulla organitzada per l’Associació Turística d'Empresaris i Comerciants d'Altafulla (ATECA). Una vintena d'empresaris, autònoms, i responsables del petit comerç del municipi s'han aplegat aquest dilluns a la tarda al Casal La Violeta d’Altafulla per donar a conèixer la seva activitat i intercanviar experiències.

La nova junta de l’Associació Turística d'Empresaris i Comerciants d'Altafulla (ATECA) és la impulsora, de la mà de l'Ajuntament d'Altafulla i de la patronal PIMEC Comerç Tarragona, d’aquesta trobada, que s’ha celebrat amb l’objectiu de crear una xarxa de contactes i un aparador del comerç local d’una de les viles més turístiques de la demarcació de Tarragona.

El president de l'entitat ATECA, Josep Maria Lloret, ha explicat que aquesta primera trobada neix amb la voluntat de donar a conèixer el gran ventall de serveis que existeix al municipi per afavorir, en un futur, el comerç local. Lloret s'ha mostrat molt satisfet amb la bona resposta del sector.

Pimec Comerç s’ha mostrat satisfeta que ATECA torni a formar part del teixit associatiu de la patronal catalana

Una satisfacció que comparteix el regidor de Comerç i Consum de l'Ajuntament d'Altafulla, Jaume Sànchez. N'ha destacat "la força i les ganes" de la nova Junta Directiva d'ATECA, i "la necessitat d'establir sinergies entre els diferents comerços de la vila". L'edil espera que la iniciativa tingui continuïtat en el temps.

També ha expressat la seva satisfacció el president de PIMEC Comerç Tarragona, Florenci Nieto, no només per aquesta primera trobada, sinó, sobretot, pel fet que ATECA torni a formar part del teixit associatiu de la patronal catalana. Florenci Nieto traslladarà la iniciativa a la directora general de Comerç, Montse Vilalta. Des de la patronal ja pensen en altres iniciatives conjuntes al territori.

Notícies relacionades