El Port posa en funcionament el Sistema d'Entrega d'Agroalimentaris

S'han inscrit més de 1.000 agents logístics en un servei digital i gratuït que millora la càrrega i descàrrega de productes agroalimentaris

Un moment de la càrrega i descàrrega de productes agroalimentaris. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El SEA permetrà un servei de lliurament de mercaderies més ràpid, eficient i econòmic, assegurant al 100% la traçabilitat de la mercaderia.
 

La càrrega i descàrrega de productes agroalimentaris al Port de Tarragona serà més fàcil a partir de demà. L’Autoritat Portuària posa en marxa un nou sistema anomenat SEA (Sistema d'Entrega d'Agroalimentaris) que permetrà un servei de lliurament de mercaderies més ràpid, eficient i econòmic, assegurant al 100% la traçabilitat de la mercaderia. Aquest nou sistema vol facilitar la recollida de mercaderia de les terminals d'agroalimentaris, especialment per al transportista, però també per als compradors, que podran saber la disponibilitat de la mercaderia sol·licitada i, també, el dia i hora de
recollida per part del transportista. Això implicarà directament una millora de la seva planificació de producció.

El nou sistema d'entregues d'agroalimentaris es caracteritza per ser un servei digital i gratuït que beneficia a tots els actors del procés de càrrega i descàrrega de mercaderia agroalimentària. El SEA arrenca amb més de 1000 agents inscrits, entre els quals, es troben el terminalistes, 450 conductors, 380 compradors i 170 transportistes.

Aquest nou sistema SEA forma part dels diversos projectes de tecnologia 4.0 amb els quals el Port de Tarragona està implementant la seva l'estratègia de transformació digital.
 


 

Notícies relacionades