El Mercat del Mestral, una tenda virtual pels comerços de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L'Ajuntament ha posat en marxa aquesta aplicació informàtica que permetrà les botigues del municipi vendre els seus productes a través de la pàgina web

Els comerciants que formen part del Mercat del Mestral ara, amb l'alcalde i la regidora de Comerç. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Actualment, es venen a través d'aquesta plataforma més de 700 productes i serveis de tot tipus (de moda, d'estètica i de salut; d'alimentació; articles per a la llar; de floristeria, d'esports; de fotografia; de viatges, etc.).

Un nou punt de venda per les botigues de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Es tracta del Mercat del Mestral, una pàgina web on es podran trobar els productes dels diferents negocis del poble que es podran adquirir directament des de www.mercatdelmestral.cat. De moment hi ha 20 establiments adherits, tot i que es preveu que se n’aniran afegint més.

«Amb la creació d'aquest marketplace, l'Ajuntament pretén donar accés als comerciants locals a un nou canal de venda i augmentar la seva visibilitat i les seves possibilitats de venda», ha explicat la regidora de Comerç, María José Gómez, en l'acte de presentació d'aquest projecte que ha tingut lloc avui dimecres a la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant.

Actualment, es venen a través d'aquesta plataforma més de 700 productes i serveis de tot tipus (de moda, d'estètica i de salut; d'alimentació; articles per a la llar; de floristeria, d'esports; de fotografia; de viatges, etc.). Cada comerciant ofereix el sistema o sistemes de pagament que més li convé (PayPal, transferència bancària i, en breu, també Bizum) i també decideix l'opció d'entrega de les compres (recollida al local i en alguns casos servei de transport).

Notícies relacionades