L'AEHT afirma que la decisió de la Generalitat de tancar bars i restaurants ha estat "una galleda d'aigua freda"

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona considera injusta aquesta mesura en comparació amb el sector cultural o el transport públic

Francesc Pintado durant l'acceptació de dos nous membres al Consell d’Experts de l’Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Des de l’AEHT s’aposta per més mesures de seguretat i control per tal d’evitar el tancament dels negocis.

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona mostra el seu desacord amb la decisió de la Generalitat de tancar bars i restaurants com a mesura per a frenar la Covid-19. Des d’aquesta entitat, es considera una que la decisió del Govern ha estat “una galleda d’aigua freda” mentre afirma que hi ha una desigualtat amb el sector cultural —que redueix l’aforament— o amb el transport públic —que el manté—.

“Creiem que es pot garantir la continuïtat econòmica amb les màximes mesures de prevenció i seguretat, com hem estat fent fins ara. Els focus de contagis no s'estan produint principalment en l'àmbit laboral o empresarial i demanem que s'estableixin altres mesures”, diu en un comunicat l’AEHT, que assegura que “la restauració no és la causa dels contagis”.

L’entitat reclama ajudes al sector que s’havien d’haver anunciat en el moment de prendre la decisió del tancament i lamenta que una mesura així s’hagi pres de forma global a tot el territori perquè “no és el mateix la situació sanitària de Barcelona que la de la Conca de Barberà o les Terres de l'Ebre”.

Notícies relacionades