La FEHT demana a les administracions ajudes per a "garantir la supervivència" del sector

Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona assegura que es troba molt preocupada per la situació actual

Locals tancats a la Plaça de la Font de Tarragona. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

La FEHT lamenta el tancament preventiu durant 15 dies de bars, restaurants, parcs d'atraccions i la reducció d'aforament en establiments turístics.

La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) reclama ajudes “urgents, contundents i eficients” a les administracions per tal de garantir la supervivència del sector. En un comunicat, la FEHT lamenta el tancament preventiu durant 15 dies de bars, restaurants, parcs d'atraccions i la reducció d'aforament en establiments turístics. Malgrat que diu ser "conscient de la delicada situació sanitària que viu el país", l'entitat apunta que les mesures "estan provocant que empitjori la ja extremadament delicada situació dels sectors turístics i de la restauració de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre". També critica que s'hagin fet "sense cap mena de planificació, ni previsió". Per això, demana que les noves restriccions tinguin la menor durada possible i que les administracions impulsin mesures "urgents, contundents i eficients" per als afectats.

"Ens mostrem molt preocupats per la situació del nostre sector, estem vivint un any realment molt complicat per la total disminució d'ingressos i amb el fet que hem d'aplicar mesures unilaterals que tenen una enorme repercussió sobre els nostres establiments sense cap mena de planificació, ni previsió", afirma l'entitat en el comunicat.

Notícies relacionades