La Ganxet Pinxo premia les millors tapes d'aquesta tardor

El premi Estrella Damm se l'ha endut el restaurant Color d'Olor de Poma i la DOP Siurana ha guardonat la tapa del Cafè Teatre

Els guardonats amb la regidora Montse Caelles i el president de la Cambra de Comerç de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Cambra de Comerç de Reus ha lliurat aquest dimecres els premis de l’edició de tardor de la ruta de tapes Ganxet Pinxo. Els 42 establiments participants en la ruta, que va cloure el 12 de novembre, s’han disputat diversos premis i el reconeixement del jurat popular ha estat per La Bella Itàlia, L'Estel i As de Copes.

Els premis de la ruta de tapes Ganxet Pinxo edició tardor de la Cambra de Comerç de Reus han distingit en aquesta ocasió nou establiments i una ciutadana que s’ha endut el premi del concurs d’Instagram per a la millor fotografia. El reconeixement atorgat per Estrella Damm ha estat per a l'establiment Color d'Olor de Poma. La DOP Siurana ha lliurat el seu premi a la tapa del Cafè Teatre. El premi Ganxet Llengua que atorga el Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) se l'ha endut l’Hamburgueseria Tàstum.

Pel que fa als guardons que atorguen els clients que van degustar les tapes de la ruta i van votar les més gustoses i originals, els guanyadors han estat els establiments La Bella Itàlia, L'Estel i As de Copes. Finalment, el premi atorgat pel jurat professional d'aquesta edició ha recaigut als establiments Tapes i Tapes, Casa Coder i Flaps Cafè.

En aquesta edició de la Ganxet Pintxo l'establiment distingit amb el Premi Ganxet Llengua per destacar en l'ús del català en l'atenció al públic ha estat Tàstum Hamburgueseria. Amb les seves votacions, els clients de la Ganxet Pintxo han valorat que en aquest establiment reusenc s'utilitza el català com a llengua habitual en la retolació i en la comunicació amb el client.

I enguany, novament, la Ganxet Pintxo ha contribuït a difondre terminologia del sector de la gastronomia a través de "L'enigma del Ganxet Mot". Amb aquesta iniciativa, s'han plantejat a les xarxes socials del certamen diversos enigmes lingüístics al voltant d'algun dels ingredients de les tapes d'aquesta edició.

Les millors tapes del Ganxet Pinxo de Tardor

PREMI DAMM

Color d’olor de poma per Clotxa Pintxa

PREMI POPULARS

Bella Itàlia per Focaccia & tàrtar

L'Estel per Manetes emmascarades

As de Copes per El Catavàs

PREMI PROFESSIONAL

Tapes i tapes per Umami

Casa Coder per Vieira encamisada

Flasp Cafè per Caprici de Tardor

PREMI GANXET LLENGUA

Tàstum

PREMI DOP SIURANA

Cafè Teatre per Josper de Tardor

PREMI D'INSTAGRAM A LA MILLOR FOTO DE LA RUTA

@Nadiadecabezas

Notícies relacionades