La Diputació destina 22 milions d'euros a la recuperació econòmica

Donarà cobertura financera a 40 nous projectes en l'àmbit social, sanitari, cultural, esportiu o de lleure.

L'edifici de la Diputació de Tarragona. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Tot i l'augment de la despesa d'aquest exercici, la Diputació de Tarragona assegura que ha assolit el deute zero, una fita ja anunciada pel govern a finals de 2019.

La Diputació de Tarragona destinarà 21,9 milions d'euros a nous projectes de tipus social, econòmic, sanitari, cultural, esportiu o de lleure que contribuiran a la recuperació econòmica als municipis de la demarcació . El ple ha provat aquest divendres per unanimitat la sisena modificació de crèdit que permet l'increment pressupostari de l'ens, que amb aquests recursos preveu impulsar una quarantena de nous projectes. Tot i l'augment de la despesa d'aquest exercici, la Diputació de Tarragona assegura que ha assolit el deute zero, una fita ja anunciada pel govern a finals de 2019 quan es va presentar el pressupost d'enguany.

En el plenari també s'ha acordat crear una comissió de seguiment del projecte de la Savinosa, amb la participació de tots els grups de la corporació així com la col·laboració interadministrativa de l'Ajuntament de Tarragona i el Govern.

Notícies relacionades