El Port participa en la conferència petroquímica més important d'Europa

A la trobada, que es farà telemàticament, també hi assistirà l'empresa Vopak Terquimsa

Un vaixell apropant-se als dipòsits que Vopak Terquimsa té al Port de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La conferència, anomenada, S&P Global Platts 2020, es farà el 5 de novembre i fins enguany sempre era de forma presencial en alguna de les capitals europees.

El Port de Tarragona i l’empresa Vopak Terquimsa, que té les seves instal·lacions al port tarragoní i que ara compleix 50 anys, participaran en la conferència S&P Global Platts 2020, una trobada d’experts del sector petroquímic que es farà el pròxim 5 de novembre virtualment. Aquesta conferència és la més important del sector i fins enguany es feia de forma presencial i tenia una durada de dos dies.

L'objectiu d'aquesta conferència és conèixer i compartir les idees dels actors clau de la indústria i com el sector s'està adaptant a aquests nous temps: volatilitat en els mercats ascendents i bloquejos per a controlar la pandèmia de coronavirus que han provocat interrupció de la demanda. Moltes indústries petroquímiques s'han vist afectades però, al mateix temps, la necessitat d'equips mèdics ha obert la porta a noves oportunitats per a alguns.

El Port i Vopak Terquimsa participaran en la conferència Risk mitigation and security of supply chain in an uncertain year.
 

Notícies relacionades