Els premis de periodisme Mañé i Flaquer reben la xifra rècord de 185 treballs

Els guardons, que s'entregaran a Torredembarra el pròxim 20 de novembre, tenen quatre categories: Camp de Tarragona, Periodisme Turístic, Comunicació Local i Fotoperiodisme Camp de Tarragona

Una imatge de la presentació dels premis el passat mes de juliol. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els premis tenen una dotació total de 20.000 euros, sent la del Periodisme del Camp de Tarragona la que té el guardó més alt: 8.000 euros.

Els premis de periodisme Mañé i Flaquer registren en aquesta edició una participació rècord. Així, l’organització a rebutg 185 treballs, 104 més que l’any passat per uns premis dotats amb 20.000 euros.

En la categoria Periodisme Camp de Tarragona s’han presentat 28 treballs (16 més que l’any passat). Es tracta de la categoria amb el premi més alt, 8.000 euros, i la temàtica de la qual ha de circumscriure's al Camp de Tarragona en qualsevol dels seus àmbits, admetent candidats provinents de qualsevol indret del món.

En la categoria de Periodisme Turístic, de 6.000 euros, s’han presentat 61 propostes, 19 més que el 2019.

En el premi de Comunicació Local s’han rebut 48 treballs (23 més que el 2019) i la dotació del premi és de 3.000 euros.

Finalment, la categoria de Fotoperiodisme Camp de Tarragona, amb 3.000 euros de premi, s’han presentat 48 fotografies.

Els premis Mañé i Flaquer estan organitzats per l’Ajuntament de Torredembarra i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb Repsol com a patrocinador (dos membres d’aquesta empresa formen part del jurat) i amb el Port de Tarragona com a col·laborador (el president Josep Maria Cruset també forma part del jurat). Els altres membres del jurat són: Coia Ballesté, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Neus Bonet, editora i presentadora de l'informatiu de Catalunya Ràdio "Catalunya migdia cap de setmana", Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya i Sergio Vila-Sanjuán, coordinador del suplement Cultura/s del diari La Vanguardia, Premi Nadal de 2013 i Premio Nacional de Periodismo Cultural 2020.
 

Notícies relacionades