Recta final per a l'aparcament de camions de mercaderies perilloses deL polígon Riuclar

Aquest espai ha suposat una inversió d'1,2 milions d'euros i renovarà una instal·lació del 1986

Algunes de les millores fetes en l'aparcament. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

L'aparcament té una superfície de 43.000 metres quadrats i disposa de 205 per a tràilers i compta amb serveis complementaris com rentador de cisternes, restaurant, vestuaris i benzinera.

L’aparcament de camions que transporten mercaderies perilloses que es troba al polígon industrial Riu Clar de Tarragona encaren la seva recta final. La infraestructura, que data del 1986, ha necessitat una inversió d’1,2 milions d’euros per posar-se al dia. Les obres van començar el passat mes de setembre.

L’aparcament té una superfície de 43.000 metres quadrats i disposa de 205 per a tràilers i compta amb serveis complementaris com rentador de cisternes, restaurant, vestuaris i benzinera.

“En el cas de les mercaderies perilloses, sovint vinculades a la indústria farmacèutica i de productes per a la higiene, és també un sector econòmic especialment potent al Camp de Tarragona que ha resistit aquesta crisi i que convé potenciar", ha dit, Isidre Gavín, secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gaví de la Generalitat de Catalunya.

Notícies relacionades