La Comissió Europea nomena Izertis empresa de l'any 2020

La companyia, membre del Clúster TIC Catalunya Sud amb seu a Reus, ha estat guardonada pel seu creixement després de l'entrada al mercat de valors espanyol

Pablo Martín, president d'Izertis. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El creixement d'Izertis a borsa ha estat espectacular, d'un 240%, després de la seva sortida al BMW Growth. La facturació ha augmentat, a més, un 12%.

L’empresa Izertis, membre del Clúster TIC Catalunya Sud amb seu a Reus, ha guanyat el premi a empresa de l’any 2020 que atorga la Comissió Europea en el marc dels European Small and Mid-Cap Awards. La Comissió Europea ha destacat el creixement de l'empresa després de la seva entrada al mercat de valors espanyol, així com "la seva tasca excepcional al sector i la seva àmplia cartera de serveis amb un clar potencial de creixement".

Aquesta companyia d'origen asturià va absorbir el 2017 l'empresa tarragonina Alsys, amb seu a Reus, que va a passar a exercir de delegació d'Izertis al mercat català. Des de llavors, el Grup Izertis està integrat al Clúster TIC Catalunya Sud, associació d'empreses tecnològiques de Tarragona amb el seu epicentre al Tecnoparc de Reus. El creixement d’Izertis a borsa ha estat espectacular, d’un 240%, després de la seva sortida al BMW Growth. La facturació ha augmentat, a més, un 12%.

La consultora tecnològica Izertis té presència a Europa, Amèrica i Àfrica, amb projectes a més de cinquanta països i un equip de més de vuit-cents professionals. “És un orgull que un dels membres de l’entitat aconsegueixi un èxit com aquest”, apunten des del Clúster TIC Catalunya Sud de Reus.
 


 

Notícies relacionades