Els ports hauran de tenir una gran capacitat d'adaptació i d'emmagatzematge

Són algunes de les conclusions a les quals han arribat els experts durant el Med Hub Day

Una imatge d'una de les conferències. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Per primera vegada, aquest acte es va fer  de forma totalment virtual, en línia, i es va celebrar el 19 i 20 de novembre.

Més de 130 participants en una edició insòlita. El Med Hub Day, que per primera vegada s’ha fet de forma completament virtual, es va celebrar-se el 19 i 20 de novembre. Els experts del sector van assenyalar que en el futur els ports hauran de demostrar una gran capacitat d’adaptació i d’emmagatzematge, unes condicions que el mercat ja ha començat a exigir.

“En el cas del Port, per aprofitar les oportunitats que el mercat pugui oferir, cal que entri en funcionament el corredor del Mediterrani i la conexió amb terminals intermodals com la Boella i Guadalajara”, va dir Genoveva Climent, directora comercial del Port de Tarragona.

Durant el Med Hub Day hi va haver tres taules rodones, que van destacar la importància dels treballadors del sector portuari. Un altre dels punts destacats de les jornades va ser la transició energètica dels actors implicats en el sector petroquímic.

Notícies relacionades