Salou impulsa una campanya per a fomentar el seu comerç de cara a Nadal

"Queda't a Salou" tindrà, a més, una finalitat solidària amb la col·laboració amb entitats benèfiques

La presentació de la campanya. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

Cada comerç tindrà la possibilitat d'apadrinar un carret, exposant-lo al seu establiment, de manera que els seus clients podran sumar-se a l'acció solidària aportant donacions. La població també podrà col·laborar fent una donació, posant-se en contacte amb els establiments adherits, on li facilitaran tota la informació.

Salou vol potenciar el comerç de la ciutat ara que s’aproximen les festes nadalenques. L’alcalde de Salou, Pere Granados, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez; i del president de l'Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, Juli Vilaplana, han presentat “Queda’t a Salou”, una campanya que vol promoure la reactivació econòmica, sensibilitzar els consumidors locals sobre la gran importància d'escollir el sector comercial i empresarial de Salou i crear un compromís solidari per part d'aquests, amb la donació de productes de primera necessitat a les persones més desafavorides, en col·laboració amb les entitats benèfiques Càritas Salou, Creu Roja i Eluzai. En la campanya també hi col·labora l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou.

Una de les accions que es duran a terme és "Queda't a Salou, som solidaris", que té com a objectiu assolir un repte: lliurar un mínim de 1.000 packs amb productes d'alimentació i higiene a les entitats benèfiques Càritas Salou, Creu Roja i Eluzai, per a les famílies més vulnerables. Per poder aconseguir-ho, la ciutadania disposarà d'uns passaports físics que es podran anar omplint amb segells, per cada compra mínima de 10 euros, als establiments adherits. Caldrà acumular els tiquets, fins arribar a un total de 12 compres, i anar a l'espai central del Mercat Municipal, on li proporcionaran, com a obsequi, el carret de la compra més solidari. A més, per cada passaport que tingui el client i que hagi emplenat, l'establiment, a través de les associacions, farà una donació de 2 packs solidaris, mínim, a les entitats sense ànim de lucre.

Cada comerç tindrà la possibilitat d'apadrinar un carret, exposant-lo al seu establiment, de manera que els seus clients podran sumar-se a l'acció solidària aportant donacions. La població també podrà col·laborar fent una donació, posant-se en contacte amb els establiments adherits, on li facilitaran tota la informació.

Així mateix, el segon eix, "Queda't a Salou, tenim de tot", compta amb una campanya virtual recolzada per les plataformes web de Shopping Salou i CompraSalou, i les seves respectives xarxes socials, amb publicacions genèriques de la iniciativa i publicacions de promoció de productes dels establiments adherits.

Per una altra banda, s'engegarà un tercer eix, "Queda't a Salou, som propers, som sostenibles", que consistirà en fer promoció dels establiments i fidelitzar clients, a través de materials promocionals serigrafiats, amb el lema de la campanya, per fomentar els valors de la proximitat i de la sostenibilitat. Es farà a través de bosses de compra reutilitzables, bosses per a l'ampolla de vi en els establiments de restauració, i bobines de paper de regal per confeccionar, per exemple, un arbre de Nadal amb capses de cartró a l'entrada de cada botiga, il·luminat amb una garlanda led, i, també, com a embolcall dels articles per donar una imatge unificada de la campanya.

Finalment, també es repartiran mascaretes per als treballadors i treballadores dels establiments adherits a la campanya, sota el quart eix, "Queda't a Salou, som segurs", per reforçar la imatge de cara a la clientela del fet que els comerços de Salou compleixen amb les mesures de seguretat.

Notícies relacionades