PIMEC Tarragona homenatja els seus socis més antics

L’esdeveniment ha servit per fomentar l’associacionisme i facilitar la coneixença i comunicació entre els empresaris

El president de PIMEC Tarragona amb alguns dels homenatjats. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

PIMEC Tarragona ha celebrat un acte per retre homenatge als socis del territori que porten més anys associats a la patronal. Durant la trobada, els assistents han debatut sobre l’actualitat empresarial a la demarcació.

El president de PIMEC Tarragona, Joaquim Sendra, ha agraït personalment l´assistència i la confiança dels empresaris homenatjats cap a l'entitat durant tot aquest temps. L'acte també ha servit per discutir els aspectes de l'actualitat empresarial que més afecten les empreses del territori i ha permès establir contactes entre empresaris i crear sinèrgies per a futures col·laboracions.

En aquesta ocasió,  s'han reconegut un total d'onze empreses representatives de les comarques del Baix Camp, Montsià, Tarragonès, Baix Penedès i Ribera d'Ebre, entre d'altres.

Les empreses reconegudes en aquesta trobada han estat: Química del Francolí, Porta Sistemas, Servei Antiplagues, Higiene I Control Ambiental (Sahicasa), Fruites Gines-Gon, Novasol Spray, El Montaje Emasa, Indauto Subministres Industrials, Comercial Esteller, Bugaderia Catalunya, Teymasa i Electrohidraulica Poyo.

Notícies relacionades