FiraReus combinarà la part presencial i la part en línia en els seus esdeveniments

A les celebracions de Nadal, firaReus ha adaptat una sala de reunions com a plató amb croma, on es podrà gravar una felicitació de Nadal o bé fer una connexió via "streaming" amb tots els assistents

Una imatge de les opcions d'esdeveniments o webinars en línia. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

FiraReus ha decidit que el futur dels esdeveniments que organitza o se celebren a les seves instal·lacions passen per una fórmula híbrida, combinant els actes presencials amb altres fets en línia. Segons firaReus, amb aquests nous formats s'ofereixen opcions per a les celebracions i les reunions estratègiques de les empreses.

“Ens hem adaptat a aquestes noves demandes creant productes per reinventar el Nadal i perquè les empreses continuïn amb la seva activitat, complint alhora amb els requeriments sanitaris i de seguretat. Aquests nous formats es basen en les noves tecnologies, un sector estratègic per la ciutat, i també per a firaReus Events i REDESSA", diu la regidora d'Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès.

Pel que fa a les celebracions de Nadal, firaReus ha adaptat una sala de reunions com a plató amb croma, on es podrà gravar una felicitació de Nadal o bé fer una connexió via streaming amb tots els assistents. Alhora, s'ha confeccionat un catàleg de càtering a partir de les necessitats que s'han pogut copsar a través dels contactes realitzats amb les empreses del territori. Així, s'oferiran diferents "foodie boxes" individuals, que es faran arribar tant a l'oficina com a casa dels treballadors (segons indicació del client) i que contemplen des de diferents opcions d'esmorzars i vermuts, fins a dinars o sopars de Nadal.

Notícies relacionades