La Cambra de Tarragona organitza una missió comercial a Burkina Faso i Costa d'Ivori

Es farà del 25 de gener al 2 de febrer del 2021 i estarà oberta a exportadors de tot l'estat espanyol

L'edifici de la Cambra de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'entitat cameral tarragonina ja ha visitat Burkina Faso en 12 ocasions i Costa d'Ivori és un mercat molt atractiu en sectors com la construcció, infraestructureso el desenvolupament agrícola.

La Cambra de Comerç de Tarragona ha programat una missió comercial al continent africà pel 25 de gener del 2021. El viatge, que s’allargarà fins al 2 de febrer, tindrà com a destins Burkina Faso i Costa d'Ivori i serà una prospecció de mercats presencial i multisectorial oberta a exportadors d'arreu de l'Estat.

"La nostra experiència i la de les empreses que ens han acompanyat aquests anys ha estat altament positiva, sobretot en els darrers, quan els resultats ens han confirmat que la falta d'oferta fa que la nostra visita sigui molt profitosa, ja que hi ha nombrosos operadors econòmics que estan buscant nous proveïdors. Estem segurs que degut a la situació actual, la nostra proposta destacarà molt", diu Roberto Barros, director d'Internacional de la Cambra.

L’entitat cameral tarragonina ja ha visitat Burkina Faso en 12 ocasions. Per la seva banda, Costa d'Ivori, segons explica la Cambra, és un mercat molt atractiu perquè, a partir de 2012, el gran impuls que ha suposat l'estabilitat política ha permès que sectors com la construcció, infraestructures, desenvolupament agrícola, etc., estiguin impulsant la seva economia a unes taxes de creixement superiors al vuit per cent. "A Costa d'Ivori hi trobarem molts bons projectes en infraestructures, construcció i en agricultura, també el desenvolupament de la agroindústria ens ofereix molt bones oportunitats. Tenen plans de desenvolupament en marxa ja que volen entrar en la Llista d'Economies Emergents. Actualment és un dels mercats més competitius d'Àfrica, amb força projectes de creixement econòmic en el seu horitzó", explica Barros.

Notícies relacionades