L'Ajuntament de Salou destinarà 100.000 euros als negocis que reprenguin la seva activitat

Aquesta partida es destinarà als sectors de l’hostaleria i la restauració, els centres d’estètica i bellesa, els centres esportius i activitats docents no reglades

Una imatge de la presentació dels ajuts per als negocis del municipi. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

Per accedir a les ajudes, els negocis dels sectors esmentats hauran d’acreditar que estaven tancats per la situació de la Covid-19 i han de mantenir-se obert fins, com a mínim, el 26 de febrer del 2021.

L’Ajuntament de Salou ha consignat una partida de 100.000 euros per a negocis que hagin estat tancats per culpa de la Covid-19 i que ara reprenguin la seva activitat. Els sectors que podran acollir-se als ajuts són l'hostaleria i la restauració, els centres d'estètica i bellesa, els centres esportius i activitats docents no reglades. Els negocis hauran d’estar oberts fins al 26 de febrer com a mínim i l’import per a cadascun serà de 500 euros.

Queden excloses empreses amb més de 50 treballadors, activitats que pertanyin a grans empreses, administracions públiques, organismes autònoms, empreses públiques i altres ens públics i les associacions, fundacions i entitats sense ànim de lucre.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat de relleu que "des del Consistori posarem a l'abast de la ciutadania i de tots els sectors econòmics afectats per la crisi de la COVID-19, tots aquells ajuts que facilitin el manteniment de l'activitat econòmica del municipi i ajudin les famílies a fer front a la difícil situació en la què ens trobem". L'alcalde ha afirmat que "hem fet un veritable esforç per donar sortida i atendre l'emergència social i la reactivació econòmica".

Notícies relacionades