La Costa Daurada acompleix les previsions d'ocupació durant el Pont de la Puríssima

Els hotels que han obert, un 11%, han arribat al 80% d'ocupació centrada en divendres i dissabte

Els mercats de Nadal són un dels atractius del Pont de la Puríssima . FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Modesta ocupació turística durant el pont de desembre a la Costa Daurada. Les previsions del sector turístic tarragoní s'han acomplert, i els establiments hotelers que estaven oberts -un 11%- han assolit el 80% d'ocupació. L'oferta lúdica de PortAventura World, enfocada al Nadal, ha estat el principal atractiu pels visitants.

A la Costa Daurada, els apartaments turístics han assolit com s’esperava el 50% d’ocupació, mentre que hotels s'ha enfilat fins al 80% de places ocupades, tenint en compte que només un 11% estan oberts aquestes dates. Segons el president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Xavier Roig, a la Costa Daurada les previsions s'han complert i el 80% de les places hoteleres disponibles s'han omplert aquest Pont de la Puríssima, sobretot de divendres a diumenge. «Els pronòstics que fèiem a començament de setmana s'han assolit, per les dates favorables i la climatologia, que ens ha acompanyat», ha explicat Roig.

Les platges, els mercats de Nadal i sobretot PortAventura són els principals atractius de la zona per aquestes dates, on només hi ha obert un de cada cinc establiments adherits a l’Associació Hotelera. Els visitants tendeixen més pel pont de desembre a visitar la neu i a fer turisme d’esquí i de muntanya.

Pel que fa als apartaments turístics de la Costa Daurada, s'han omplert al 50% tot i que només hi havia 1.400 de les 23.000 places disponibles.

Notícies relacionades