Cambrils posa en marxa un "marketplace" amb 86 establiments adherits

Aquells que comprin en aquesta plataforma hauran de recollir, a hores d'ara, la seva compra a la botiga, tot i que es preveu que pròximament les comandes s'entreguin a domicili

Una captura de la nova plataforma. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

A més de posar a la venda els seus articles, els establiments subscrits podran consultar l'estoc i les estadístiques dels productes, compartir la fitxa del comerç o dels articles a les xarxes socials, posar a la venda targetes regal, oferir l'arrodoniment de la compra per col·laborar en causes socials i cobrar les vendes tres dies laborables després del pagament a la plataforma.

L’Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa una plataforma digital (www.comproacambrils.com) on es poden fer les compres a través d’internet. Aquest marketplace anomenat Cambrils Comerç està format per 86 establiments de tots els sectors, un fet que els permetrà oferir els seus productes en línia a banda de presencialment, tal com feien fins ara.

A hores d’ara, les compres que facin els clients a través d’aquest marketplace s’hauran de recollir a la botiga on s’ha adquirit el producte, però ben aviat, segons explica l’Ajuntament de Cambrils, aquestes compres es duran a domicili.

Els establiments podran formar part de Cambrils Comerç de forma gratuïta durant el primer mes, a partir d’aleshores, els establiments que només vulguin tenir presència al directori i publicar les seves ofertes podran seguir gaudint de l'eina sense cost, mentre que les empreses interessades en vendre els productes a través del Marketplace hauran d'escollir entre tres tarifes segons les seves necessitats.

"Creiem que és una eina molt útil en el moment que vivim. El comerç online viu una fase de fort creixement i el comerç de proximitat no pot quedar enrere. D'entrada comptem amb la col·laboració de la Unió de Botiguers, però el que volem és que hi siguem tots; com més serem, millor", ha afirmat Oliver Klein, regidor de Promoció Econòmica.

Notícies relacionades