Repsol renova la sèrie de documentals ‘Gent amb Energia’

Els vídeos recullen diferents testimonis de les entitats que treballen amb valors culturals, socials i solidaris a l'entorn de Tarragona

Un moment del primer vídeo de la sèrie, dedicat a l'escola del barri tarragoní de Sant Salvador.
Redacció / La Pobla de Mafumet

El Complex Industrial de Repsol a Tarragona renova la seva col·laboració amb la sèrie de documentals 'Gent amb energia', que ahir va estrenar la seva segona temporada formada per cinc nous documentals. Aquesta sèrie, que es pot veure a través de la pàgina de Facebook 'Gent amb energia', mostra la tasca desenvolupada per entitats que treballen amb valors culturals, socials i solidaris a l'entorn de Tarragona.

Les entitats que es presenten en aquesta nova temporada, realitzada pels periodistes Víctor Torija i Oriol Margalef, són l'Escola de Sant Salvador, la Granja Escola Castelló, al Centre de Lectura de Reus, Creu Roja i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Els diversos capítols posen en valor la feina feta pels col·laboradors d'aquestes entitats, alhora que també fan protagonistes als beneficiaris dels serveis que ofereixen.

El primer vídeo en presentar-se ahir va ser el de l'Escola Sant Salvador, un centre públic que treballa en un context social i econòmic complicat i que ha fet una aposta per fer de l'ensenyament un revulsiu de progrés per al barri, un dels més populars de Tarragona.

Notícies relacionades