L'Ajuntament de Reus aprovarà incentius fiscals per a reactivar l'economia

Es preveu una moratòria del rebut de la llum de dis mesos, així com la taxa de l'ocupació de la via pública, entre d'altres

L'alcalde Carles Pellicer presentant el nou paquet de mesures. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El consistori calcula que l’exempció del pagament dels rebuts de les taxes d'ocupació i de la recollida de brossa comercial suposarà un estalvi de 340.000 euros per als diferents negocis.

Reus continua pensant com no deixar caure la seva economia. L’acalde de Reus, Carles Pellicer, ha presentat un nou pla de mesures per a reactivar el sector econòmic i, entre els diferents punts que es plantegen es troba el de la moratòria de 6 mesos en rebuts de la brossa comercial i de la taxa d'ocupació de la via pública. Aquesta mesura té un impacte de 2,2 milions d'euros en l'economia de l'Ajuntament, que no percebrà els ingressos fins a partir del setembre. També una exempció fiscal durant 3 mesos, en el pagament dels rebuts de les taxes d'ocupació i de la recollida de brossa comercial La mesura suposa un estalvi per als empresaris d'uns 340.000 euros.

A més, aquells contribuents que estan acollits al termini especial (que han sol·licitat pagar tots els impostos de manera fraccionada amb 10 quotes al llarg de l'any) cobraran el primer rebut, el 5 de febrer, tal i com estava previst. L'exempció se'ls regularitzarà a partir del mes de setembre. Si prefereixen optar als beneficis de la moratòria, caldrà que notifiquin que renuncien al pagament fraccionat.

Notícies relacionades