Les cambres de Reus, Tortosa i Valls organitzen cursos de formació per a exportacions al Regne Unit

Brexit is here: take action course, és el nom de la proposta formativa que vol adaptar-se de pressa a la nova realitat comercial de les illes britàniques

Un tren de mercaderies al Port de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El servei romandrà disponible des de l'1 de febrer fins a finals de març per transmetre a les empreses de les demarcacions de les Cambres de Comerç informació essencial.

Les cambres de comerç de Reus, Tortosa i Valls oferiran cursos de formació per aquelles empreses que tenen relacions comercials (o preveuen tenir-ne) amb el Regne Unit. El nom de la proposta formativa és “Brexit is here: take action course” i consta de 10 mòduls en forma de vídeos de curta durada.

Les sessions estan dirigides per Marta Torrents, advocada i representant duanera, i directora de TLC (Torrent Law&Customs).

L'objectiu d'aquestes sessions és aportar els coneixements pràctics necessaris per aprofitar les oportunitats derivades del Brexit, fent front a la incertesa mitjançant la planificació i anticipació dels moviments operatius i duaners, així com aportant les pautes per optimitzar els processos empresarials i obtenir major competitivitat.  

El servei romandrà disponible des de l'1 de febrer fins a finals de març per transmetre a les empreses de les demarcacions de les Cambres de Comerç informació essencial per adequar les empreses a la nova relació i que puguin aprofitar des del primer moment tota la seva extensió.  

Notícies relacionades