La FEHT nomena David Nadal com a nou director tècnic de l'entitat

El màxim responsable de la part tècnica de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona compta amb més de 30 anys d'experiència en la direcció d'hotels a la Costa Daurada

David Nadal. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

adal també ha estat professor associat a la Universitat Rovira i Virgili i és soci i gerent d'Analder Assessors Turístics, una consultoria en la gestió d'establiments turístics i d'oci.

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) compta a partir d’ara d’un nou director tècnic. Es tracta de David Nadal, un expert en el sector urbanístic i que té més de 30 anys d’experiència en la direcció d’establiments d’allotjament a la Costa Daurada. Nadal també ha estat professor associat a la Universitat Rovira i Virgili i és soci i gerent d’Analder Assessors Turístics, una consultoria en la gestió d’establiments turístics i d’oci.

"Vull aplicar tota la meva experiència i coneixements en gestió i direcció en empreses turístiques per retornar el sector turístic a les dades dels anys anteriors a la pandèmia", diu Nadal.

Notícies relacionades