Reconeixement a la feina d'empreses, entitats i persones en la XVa edició dels Premis APPORTT

Els guardons valoren la tasca de persones i entitats que treballen dins el sector portuari en l’àmbit del Port de Tarragona

Els premiats, dimecres a la nit, al Restaurant la Boella. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT) ha celebrat aquest dimecres al Restaurant la Boella la XV edició dels seus premis, una iniciativa que vol reconèixer la important tasca de persones, entitats i empreses que dediquen els seus esforços al sector portuari en l'àmbit del Port de Tarragona.

Els premis que lliura el Port de Tarragona tenen una trajectòria de 15 anys i pretenen reconèixer l'esforç i la tasca desenvolupada per persones, entitats i empreses en la feina diària dins l'activitat portuària de Tarragona. Es posen en valor els projectes, accions i estratègies que destaquen pel seu caràcter innovador, originalitat i la seva projecció i lideratge.

Durant la nit d’aquest dimecres 13 de desembre, el Restaurant la Boella ha estat escenari del llirament dels premis APPORT 2017, que enguany han distingit l’empresa Next Maritime, SL amb el guardó d’Empresa més activa en la projecció exterior del Port de Tarragona per la seva destacada trajectòria internacional i per la ferma aposta per fomentar l'activitat comercial del Port de Tarragona.

El Premi a la Innovació i Emprenedoria se l’ha endut Silvertrans, Tránsitos y Aduanas, S.A. pel seu gran esforç en ser empresa pionera en la gestió de documentació per via telemàtica.

Les empreses Next Maritime i Silvertrans, Tránsitos y Aduanas i l’AEQT, són alguns dels premiats enguany

Roser Galofré, de Institut Francesc Vidal i Barraquer de Tarragona ha estat distingida per la seva a professionalitat i especial dedicació, per la seva professionalitat i entrega envers les necessitats del compromís amb la formació de molts joves.

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) s’ha endut la distinció a la qualitat i sostenibilitat, per les tres vessants que comporta la qualitat i sostenibilitat amb la societat, econòmica, medi ambiental i social.

El premi especial s’ha atorgat a Pepe Madrigal Gil, per la seva professionalitat i col·laboració en tot el que podia suposar un engrandiment de les funcions portuàries i pel seu gran suport mantingut sempre amb APPORTT.

Durant els premis també s’han fet dues mencions especials, a  Hilario García, per la seva professionalitat i creixement dins l'empresa Terquimsa, passant per diferents departaments i col·laborant sempre en grups de treball d'àmbit portuari, i a Andreu Suriol, expresident de la Cambra de Comerç de Tarragona, per la seva col·laboració els anys que ha estat al capdavant d'APPORTT.

Notícies relacionades