BASF s'estrena com a nou patrocinador oficial del Nàstic Genuine

Participarà aquest divendres a la Jornada de Voluntariat Grana que organitza el club

Basf, nou patrocinador d'un projecte d'inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual. FOTO: CEDIDA.
Redacció / La Canonja

L'empresa es converteix des d'aquesta setmana en el nou patrocinador oficial del projecte Genuine, que promou la pràctica futbolística entre el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. BASF, que complirà 50 anys a Tarragona l'any 2019, té una llarga vinculació amb el club grana, al qui ha acompanyat al llarg de la seva història.

Ara, l'empresa, que té la seva planta més important del sud d'Europa a La Canonja, vol fer un pas més i unir-se a Genuine, un projecte que lliga a la perfecció amb els valors de responsabilitat social de la companyia, que sempre posa el focus del seu compromís en els àmbits de proximitat dels llocs on opera. A més de ser-ne el nou patrocinador oficial, BASF aportarà al projecte un grup de voluntaris. Aquestes persones, desinteressadament, formaran part de l'equip que farà possible el proper esdeveniment que LaLiga Genuine celebrarà a Tarragona del 19 al 21 de gener.

BASF i Nàstic Genuine estrenaran aquest patrocini aquest divendres dia 15, en el qual hi ha programada una jornada de Voluntariat Grana, on s'iniciarà el procés de formació per als voluntaris de l'esdeveniment que LaLiga Genuine portarà a Tarragona els propers 19, 20 i 21 de gener.

Així doncs, l'Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili (avinguda Catalunya) acollirà aquest divendres la primera jornada del Voluntariat Grana, adreçada a joves estudiants de 4t d'ESO de l'Institut Martí i Franquès i del Col·legi Sant Pau. Està prevista la presència de més de 200 estudiants que al seu currículum escolar han d'acreditar algun tipus de voluntariat.

El projecte de Voluntariat Grana vol fer partícip als seguidors, socis, col·laboradors i patrocinadors del Nàstic de les accions de responsabilitat socials que promou l'entitat.

La jornada començarà a les 10 h amb una taula rodona moderada per la periodista Sara Sans, que comptarà amb la presencia del president del Nàstic, Josep Maria Andreu; el CEO de BASF, Carles Navarro i els capitans del Nàstic Genuine, Álvaro i Rubén.

Fins les 14 h aquesta jornada de Voluntariat Grana també inclourà xerrades de José Maria Batalla, fundador de "La Casa de Carlota", que relatarà la capacitat de creació que tenen les persones amb discapacitat; Pablo Arévalo, doctor del primer equip del Nàstic, que explicarà els primers auxilis en esportistes Genuine i tancarà la jornada l'actor Pablo Pineda, que va ser també el primer europeu amb síndrome de Down amb títol universitari.

Notícies relacionades