Les rebaixes a Reus esgoten els últims dies amb "Botigues al carrer"

Es tracta de la 41a edició d'aquesta iniciativa i se celebrarà del 2 al 5 de març

Redacció / Reus

Un any més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants del radi d'influència de Reus, en aquest cas, de la comarca del Baix Camp, ja que el confinament comarcal no permet als visitants d'altres zones que es puguin desplaçar.

Última oportunitat de les rebaixes del comerç de Reus abans de tancar la temporada d’hivern. Així, El Tomb de Reus impulsa i posa en marxa la 41a edició de “Botigues al carrer, rematem les rebaixes” en un esdeveniment que es farà des de demà 2 de març i fins al 5 d’aquest mateix mes.

En aquesta iniciativa també participa la Unió de Botiguers de Reus i el suport de l'Agència Reus Promoció i la Cambra de Comerç de Reus. Amb aquesta campanya els establiments treuen al carrer els seus productes i ofereixen importants descomptes. Un any més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants del radi d'influència de Reus, en aquest cas, de la comarca del Baix Camp, ja que el confinament comarcal no permet als visitants d'altres zones que es puguin desplaçar.

La campanya "Les botigues al carrer" coincideix enguany amb "Reus per tu", una nova campanya impulsada per la regidoria Reus Promoció de l'Ajuntament de Reus per donar suport i promocionar el comerç i els serveis, la restauració i l'hostaleria i també la visita als espais turístics i culturals de la ciutat, com el Gaudí Centre i l'Estació Enològica. Aquesta és una campanya que té com a objectiu donar visibilitat i suport a aquests sectors afectats molt directament per les mesures de restricció aoptades a causa de la pandèmia de la COVID19.

Notícies relacionades