Les cambres de Reus i Sabadell oferiran mediació concursal a les empreses

Les dues entitats han signat un acord de col·laboració que les permetrà oferir aquest servei a les companyies de la demarcació

Els presidents de les dues cambres en el moment de l'acord. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La cambra reusenca podrà desenvolupar activitat de mediació i d'arbitratge mercantil, nacional i internacional, i fer-ho en col·laboració amb una de les cambres catalanes -la de Sabadell- especialitzada en la matèria.

Les cambres de comerç de Reus i Sabadell han tancat un acord pel qual les dues entitats podran oferir el servei de mediació concursal a les empreses de la demarcació. D'aquesta manera el departament de mediació de la Cambra de Sabadell atendrà, en nom de la Cambra de Reus, les peticions que es derivin del seu àmbit corporatiu.

La cambra reusenca podrà desenvolupar activitat de mediació i d'arbitratge mercantil, nacional i internacional. I fer-ho en col·laboració amb una de les Cambres catalanes -la de Sabadell- especialitzada en la matèria i amb un prestigi reconegut en el desenvolupament d'un servei de demanda creixent i constant per part de les empreses.

"El gran objectiu de les Cambres és posar les coses fàcils a les empreses, donar resposta immediata a les seves necessitats. I aquest servei resum, en essència, aquesta voluntat davant d'una situació complexa on l'empresa i els seus assessors requereixen d'una atenció immediata i personalitzada", diu Jordi Just, president de la Cambra de Reus.

Notícies relacionades