CaixaBank posa en marxa un sistema de gestors personals en línia a Tarragona

L'oficina inTouch s'obrirà a la rambla President Lluís Companys i s'utilitzaran les noves tecnologies

L'equip de l'oficina inTouch. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Des d'aquest centre, CaixaBank gestionarà 48.000 clients a través de canals remots, incloent videoconferències, missatgeria instantània o atenció telefònica.

InTouch. Aquest és el nou model de relació entre empresa i client que està implementant CaixaBank i que tindrà el seu propi centre a la rambla President Lluís Companys de Tarragona. En aquestes oficines, un gestor personal financer aportarà solucions al client utilitzant canals remots, incloent videoconferències, missatgeria instantània o atenció telefònica. Des d'aquest centre, CaixaBank gestionarà 48.000 clients.

CaixaBank compta amb serveis diferencials que aporten valor afegit, com el "Mur", un servei a través de CaixaBank Now que s'adreça als clients de CaixaBank Banca Privada, als clients de CaixaBank Banca Premier i als clients seleccionats per rebre atenció a través del centre "inTouch". Funciona de forma similar al "mur" de missatges de Facebook, amb l'avantatge de la plena seguretat en les comunicacions entre clients i gestors i l'arxiu automàtic de tota la documentació. El "Mur" ofereix realitzar vídeo trucades i signar l'operació de forma online. També incorpora la possibilitat de contactar amb el gestor i amb especialistes de productes, com a finançament o tresoreria, perquè ajudin de forma remota als clients en les seves operacions més complexes.

"Existeixen molts perfils diferents d'usuaris, tots ells amb necessitats diferents, i no sempre és fàcil detectar-les, especialment si es tracta de persones que, per relacionar-se amb la seva entitat, utilitzen preferentment Internet i el mòbil. Per a aquest perfil de client resulta d'especial interès l'atenció d'un gestor especialitzat, que li ofereix informació i resol els seus dubtes just a través dels seus canals preferits", diu Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank,

Notícies relacionades