La Diputació elabora una guia de bones pràctiques en l'enoturisme

Va dirigida als agents del sector i pretén conciliar dos tipus de turisme estratègic per a les comarques de Tarragona: l'enoturisme i el turisme familiar

Els cellers han estat clau en l'elaboració de la guia. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

La guia proposa atendre les necessitats d'un ampli ventall de famílies, crear noves experiències, apostar per una activitat sostenible i curosa amb el medi ambient i per utilitzar els entorns digitals per ampliar la difusió de l'oferta, entre altres accions.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha editat una guia de bones pràctiques que recull els principis i recomanacions per al desenvolupament de l'enoturisme familiar a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. La guia va dirigida a agents del sector i vol contribuir a conciliar dos tipus de turisme estratègic per a les comarques de Tarragona: l'enoturisme i el turisme familiar.  El manual pretén donar consignes al sector turístic per explorar el valor afegit que proporciona la combinació de totes dues tipologies turístiques.

La guia proposa atendre les necessitats d'un ampli ventall de famílies, crear noves experiències, apostar per una activitat sostenible i curosa amb el medi ambient i per utilitzar els entorns digitals per ampliar la difusió de l'oferta, entre altres accions. Per a l’elaboració de la guia han participat 38 agents i empreses. La majoria dels integrants són cellers, però també hi ha agents de l'administració pública (consells comarcals, ajuntaments, oficines de turismes), Consells Reguladors de les Denominacions d'Origen, associacions d'allotjaments rurals i empreses d'activitats turístiques.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del PECT (Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial) TurísTIC en família.

Notícies relacionades