L'empresa reusenca Freshly Cosmetics compra els últims terrenys pel seu centre logístic a Gandesa

Tindrà 14.000 metres quadrats i donarà feina a més de 150 persones

Una imatge dels productes que fabrica Freshly Cosmetics. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Gandesa

Aquesta compra ha incentivat l'ampliació de la superfície industrial del municipi (en 25,79 hectàrees) per respondre a la demanada de petites parcel·les, d'entre 1.000 i 2.000 metres quadrats, que té l'Ajuntament de Gandesa.

El centre logístic de Freshly Cosmetics a La Plana (Gandesa) està una mica més a prop de fer-se realitat. L’empresa reusenca ha comprat les últimes parcel·les en venta del polígon industrial per tal d’ubicar-hi aquest centre de 14.000 metres quadrats que permetrà donar feina a 150 persones.

Amb aquesta compra, s’ha incentivat l'ampliació de la superfície industrial del municipi (en 25,79 hectàrees) per respondre a la demanada de petites parcel·les, d'entre 1.000 i 2.000 metres quadrats, que té l'Ajuntament de Gandesa. A més, el govern de la Generalitat està redactant també el projecte d'accés al polígon des de la C-43, on ja s'ha construït una nova rotonda, amb una inversió de 2,6 MEUR. L'acord es va signar l'estiu passat i preveu la formació d'un ramal d'enllaç des de la nova rotonda fins al vial actual del sector La Plana, per a facilitar l'accés al mateix polígon i la seva àrea d'influència.

Notícies relacionades