Les cambres de Reus i Tarragona impulsen la cinquena edició del Premi Pime

El termini de presentació de candidatures s'ha obert aquest dimecres 24 de març i es tancarà el 15 de maig

Una imatge d'una de les moltes pimes de la demarcació de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'objectiu d'aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d'ocupació.

Les cambres de comerç de Reus i Tarragona, juntament amb el Banc Santander, impulsen la cinquena edició del Premi Pime. El termini de presentació de candidatures per l’edició d’enguany, 2021, ha començat aquest dimecres 24 de març i finalitzarà el pròxim 15 de maig.

A aquesta nova convocatòria hi poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d'euros, al tancament de l'exercici 2020, que tinguin la seu social a la demarcació de Tarragona.

Amb caràcter extraordinari, en aquesta edició s'ha inclòs una Menció Especial Reinvenció Covid per premiar les iniciatives que han desenvolupat les petites i mitjanes empreses espanyoles per adaptar-se a la situació de pandèmia provocada pel coronavirus: noves línies de negoci, nous canals de venda, diversificació d'activitats de la companyia, implantació del teletreball o qualsevol altre.

L'empresa guanyadora concorrerà al Premi Nacional Pime de l'Any 2021, que es decidirà en el primer trimestre del 2022. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits i la Menció Especial concorreran al Premi Nacional en les seves respectives categories.

El Premi nacional Pime de l'Any 2020 va recaure en l'alacantina FacePhi. El Accèssit Nacional d'Internacionalització va ser per Fonyou Telecom, de Madrid. La barcelonina Wallbox Chargers va rebre l'accèssit Nacional d'Innovació i Digitalització. El d'Empresa Responsable es va atorgar a l'asturiana Enginyeria Projectes & Consulting Llança. Finalment, la Menció Especial a la Millor Iniciativa en la Lluita contra la Covid va correspondre a Gas N2itrogen.

Notícies relacionades