Cambrils tindrà un centre de lloguer d'embarcacions nàutiques

Les instal·lacions disposaran de 45 amarratges i tenen un cost de 535.000 euros

Una imatge de les instal·lacions. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

l centre disposarà d'embarcacions de lloguer com ara, velers esportius i d'esbarjo, embarcacions de motor amb llicència i sense, embarcacions per a pesca esportiva, motos d'aigua i paddle surf i caiacs, entre d'altres i estarà enllestit després de Setmana Santa.

El port de Cambrils disposarà d’un centre de lloguer d’embarcacions després de Setmana Santa. Les instal·lacions disposaran de 45 amarratges per a embarcacions de lloguer o xàrters de fins a 15 metres d'eslora i serveis complementaris amb dutxes i lavabos, servei de wifi, guarda-roba i geolocalització d'embarcacions per garantir la seguretat. El centre disposarà d'embarcacions de lloguer com ara, velers esportius i d'esbarjo, embarcacions de motor amb llicència i sense, embarcacions per a pesca esportiva, motos d'aigua i paddle surf i caiacs, entre d'altres.

La inversió d’aquest centre és de 535.000 euros i estarà enllestit després de Setmana Santa. El canvi d’hàbits dels usuaris pel que fa a la navegació recreativa ha provocat la construcció de les instal·lacions. Així, es potencia un canvi del perfil d'usuari nàutic que passa d'un model de tenir una embarcació i un punt d'amarratge en propietat al lloguer, amb una visió vinculada als serveis de pagament per l'ús.

“En potenciar l'activitat d'embarcacions de lloguer, promovem la rotació dels vaixells i impulsem una nova tipologia de turisme nàutic que vol gaudir de la mar, però també de la gastronomia i els comerços de Cambrils", diu Joan Pere Gómez, director de Ports de la Generalitat. “El centre és una oportunitat per socialitzar la nàutica i perquè els veïns i veïnes de Cambrils s'obrin a la mar, i al mateix temps podem oferir al turisme unes experiències que ens diferencien d'altres destinacions i ens posicionen en el món de la nàutica", diu Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils.

Notícies relacionades